Pu-de Slang die van de Luchtbuis Productielijn, TPU-de Machines van de Pijpuitdrijving maken

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YAOAN
Certificering: CE
Modelnummer: 65
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: HOUTEN DOOS
Levertijd: 30-90 dagen
Betalingscondities: TT, LC
Levering vermogen: 100 sets per maand

Pu-de Slang die van de Luchtbuis Productielijn, TPU-de Machines van de Pijpuitdrijving maken

 

Producttoepassing
Pu-pijptoepassing: ben op de industrie, landbouw, voedsel, geneeskunde, burgerlijke bouwkunde, visserij, aquicultuur, de gebieden van de tuinirrigatie zoals algemene werkdruk van vloeibaar vervoer van toepassing. Zoals pneumatische pijp, tuiniert de hydraulische pijp, slang, pijp, waterpijp, de pijp van de olieexploratie, zandstraalt, peristaltische pomp, slang, enz.
Pu-buiseigenschappen:
1, olie de bestand prestaties goed zijn, is bestand prestaties van de natuurrubberolie van 15 tot 20 keer;
2, slijtage-zichverzet tegen prestaties zijn goed, 30 tot 50 keer dat van de weerstand van de natuurrubberslijtage;
3, goede het verouderen weerstand, het verouderen weerstand van natuurrubber zijn vijf keer.
4, hoge breekweerstand zijn drie keer zo veel natuurrubber
5, hoge elasticiteit, hoge verlenging, hoge hardnekkigheid;
6, goede bevochtigingsprestaties, kleine muur vlotte, vloeibare weerstand, minder hydraulisch verlies;
Configuratie:

Nr materiaal Hoeveelheid
1 SJ45/30 of 65/30 Enige schroefextruder 1set
2 Vorm 1set
3 de tank van het luchtledige kamer+cool water 1set
4 Afstand van machine 1set
5 windende machine 1set


Pu-de Slang die van de Luchtbuis Productielijn, TPU-de Machines van de Pijpuitdrijving makenPu-de Slang die van de Luchtbuis Productielijn, TPU-de Machines van de Pijpuitdrijving makenPu-de Slang die van de Luchtbuis Productielijn, TPU-de Machines van de Pijpuitdrijving makenPu-de Slang die van de Luchtbuis Productielijn, TPU-de Machines van de Pijpuitdrijving maken

Waarom kies YAOAN-MACHINES?
1. Beroep: YAOAN maakt slechts plastic extruder sinds de jaren '80, verzekert de uitgebreide ervaring en het professionele team onze belangrijke positie in de plastic extruderindustrie.

2. Kwaliteit: De kwaliteit van producten is footstone van de constante ontwikkeling van de onderneming, altijd pogend nog beter te doen, kwaliteit eerst komt, is het ontwikkelen zich & innovatief onze verantwoordelijkheden;

3. Levering: Wij optimaliseren fabrieksbeheer, en verbeteren productiestroom om productieperiode te verkorten voor u in grootste omvang;

4. Kostencontrole: Wij doen het best aan lagere benedenproductiekost door onze binnen het beheersverbetering, om ervoor zorgen en dat onze producten in markt genoeg concurrerend zijn, hogere prestaties-prijs verhouding van onze producten realiseren.

FAQ
Q1: Wat is de waarborg van de machine?
A1: De waarborgperiode van onze machine is 12 maanden nadat de machine goed in de fabriek van de koper wordt geïnstalleerd;

Q2: Welk pakket gebruikt u voor de machine?
A2: Schilderde de machine met anticorrosieve olie, en toen behandelde met plastic film, en dan inpakte in houten geval of bevestigde op houten pallet vanaf de eisen van cliënten, of zal in container met filmverpakking worden geladen. Na bevestigde alle machines, zullen wij droogmiddel gebruiken om container binnen droog te houden.

Q3: Hebt u instructiehandboek om te begeleiden ons als ik de machine koop?
A3: Ja, leveren wij gedetailleerde gebruikershandleiding voor uw verwijzing. PLS lezen het zorgvuldig voor gids. Als er nog probleem is dat niet kon worden opgelost, contacteren PLS ons, zijn wij bereid om u op om het even welk ogenblik te helpen.

Q4: Wat is uw dienst aan cliënten overzee?
A4: Wij leveren de perfecte dienst overzee. Wij zullen overzee ingenieurs naar voor machineinstallatie en het opdragen en de gids van de testproductie sturen, en ook opleidend aan de arbeiders van de koper. En wij zijn bereid om technische ondersteuning op om het even welk ogenblik te geven.

 

YAOAN-de mening van de bedrijfinstallatie

Contactgegevens
ryan

WhatsApp : +8613825752088