Contacteer ons
Ryan Tan

Telefoonnummer : 86-13825752088

WhatsApp : +8613825752088

Hoe te om de dichtheid van de bladen van het epeschuim te verdelen?

August 18, 2019

Het blad van het Epeschuim is een gemeenschappelijk product in het dagelijkse leven, maar weinig is gekend over de dichtheid van epe. De dichtheid van het binnenlandse blad van het epeschuim wordt berekend in kg/m3. Hoeveel rangen van het blad van het epeschuim zijn momenteel op de markt? Vandaag, zal YAOAN het aan iedereen verklaren.

De dagelijkse epe dichtheid is 19kg-27kg/m3, en tweede hoog - de dichtheid epe is 35kg/m3. Over het algemeen, hoger de dichtheid, beter de kwaliteit van het product, omdat de hoogte - de dichtheid betekent dat epe sneller na wordt onderworpen aan een externe kracht terugkrijgt. Dit ook wijst onrechtstreeks erop dat het gebruik van epe om de goederen te verpakken, om ervoor te zorgen dat de producten in het pakket niet onderworpen aan externe schade zijn.


Het is opmerkend de moeite waard dat high-density epe het schuimblad een lagere zachtheid heeft. Nochtans, kan het een bepaalde graad van flexibiliteit waarborgen na wordt beklemtoond. Momenteel, is het niveau van de epedichtheid van de markt velen, afhankelijk van de behoeften van klanten.

De berekeningsformule van de Epedichtheid: de dichtheid (kg/m3) = parelt katoenen volume (de dikte van de lengte * breedte *)

Bovengenoemd is de Chinese norm van de epedichtheid. De epedichtheid op buitenlandse tekeningen is: 2.6PCF, 4.0lb. In Europa en de Verenigde Staten, gebruiken zij traditionele maateenheden, is PCF een stenografie voor pounds/m3, en 2.6PCF wordt bedoeld als 2,6 ponden in China.